Beglazingsband

Beglazingsband

Bent u op zoek naar beglazingsband? Dan zit u goed bij VAG Glas! Wij zijn dé glas groothandel van Noord-Nederland en hebben een ruim aanbod producten. In ons assortiment vindt u diverse soorten glas voor zowel het exterieur als het interieur van gebouwen. Naast glas en glasband vindt u bij ons ook diverse soorten gereedschap en steunblokjes glas om uw ruiten goed te kunnen plaatsen. Bij VAG Glas vindt u alles wat u nodig heeft voor uw glaszetklus!

Beglazingsband plaatsen

Om een ruit goed vast te zetten is beglazingsband plaatsen onmisbaar. Dit materiaal zorgt ervoor dat het glas goed klem gezet wordt. Hierdoor voorkomt u dat het bij harde wind gaat klapperen of zelfs breekt. Als u klaar bent met de ruit, latten en beglazingsband plaatsen, kunt u alles afwerken met een goede glaskit. Zo kan er geen vocht bij de ruit komen en verkleint u de kans op lekkages.

Beglazingsband bij VAG Glas

U heeft een ruime keuze aan beglazingsband bij VAG Glas. Wij hebben onder andere PE-band in ons aanbod. Dit stevige schuimband is erg populair en bijzonder gemakkelijk aan te brengen op glaslatten en kozijnen. Verder vindt u bij ons droogbeglazingsband, ook wel kroonband genoemd, en brandwerende band. Heeft u andere wensen op het gebied van glasband? Neem dan gerust contact met ons op!

Beglazingsband bestellen

Bij VAG Glas kunt u eenvoudig het gewenste beglazingsband bestellen. U kunt via de mail of telefonisch uw order doorgeven. Wij zorgen ervoor dat de bestelling zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. Uiteraard bent u ook van harte welkm in onze shop om uw bestelling op te halen. Hier vindt u een ruim assortiment beglazingsproducten voor het professioneel plaatsen van glas.