Brandwerend glas

Brandwerend glas

Om extra veiligheid aan uw klanten te bieden kunt u als bedrijf kiezen voor brandwerend glas. Dit glas wordt zo gemaakt dat het niet alleen rook weert en vlamdicht is, maar ook warmtestraling vermindert. Bij VAG Glas vindt u dit glas in verschillende uitvoeringen, zoals gelaagd, isolerend en enkel glas. Bestel uw brandwerend glas eenvoudig bij VAG Glas.

Brandwerend glas toepassingen

Voor optimale veiligheid heeft brandwerend glas vele toepassingen. Zo kunt u het als glaszetter, aannemer of kozijnfabrikant inzetten in de gevel of als binnenwand. Een aantal van onze producten zijn zo ontworpen dat ze langere tijd brand kunnen weerstaan. Dit komt door de brandwerende opschuimende tussenlagen in het glas die fungeren als een hitteschild. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie over brandwerend glas en de toepassingen.

Brandwerend glas bestellen

Bij VAG Glas kunt u eenvoudig via de mail of telefonisch brandwerend glas bestellen. U bent daarnaast welkom in onze werkplaats, waar we ook een shop hebben met handige glasbenodigdheden. We leveren binnen enkele werkdagen, maar een spoedlevering is ook mogelijk. Neem voor meer informatie en de prijzen contact op met één van onze medewerkers. Brandwerend glas bestellen doet u natuurlijk bij VAG Glas, wij zijn dé glasgroothandel van het noorden!

Brandwerend glas bij VAG Glas

Maak uw keuze voor brandwerend glas bij VAG Glas. U vindt bij ons een ruim aanbod glassoorten. Zo bieden we u naast brandwerend glas ook zonwerend glas. Dit reflecteert zonnewarmte en laat toch veel licht door. Kijk ook eens bij ons interieur glas; glas dat speciaal is bedoeld voor binnengebruik. Denk hierbij aan een keukenwand of een glazen deur. Wat voor glas u ook zoekt, u kunt het - net zoals brandwerend glas - bij VAG Glas bestellen.