Veiligheid

Glas veiligheid

Werkt u als professional veel met glas? Dan is veiligheid een belangrijk onderwerp. Om uw werk goed en veilig uit te kunnen voeren vindt u bij VAG Glas diverse producten zoals snijbestendige handschoenen en snijbestendige broeken. Hiermee verkleint u de kans op ongelukken als u ruiten gaat zetten. Wij hebben ook vele andere beglazingsproducten. Deze kunnen helpen om bij het zetten van glas de veiligheid te vergroten. In ons ruime assortiment vindt u alle benodigdheden om uw werkzaamheden perfect uit te kunnen voeren.

Glas veiligheidsmiddelen

VAG Glas is dé plek voor alle veiligheidsmiddelen voor glas. Wij hebben niet alleen producten voor uw eigen veiligheid, maar ook artikelen voor het veilig vervoeren van glas. Glaszetters, aannemers en andere professionals kunnen bij ons gemakkelijk en snel bestellen. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt. Haalt u uw producten liever zelf op? Dat kan! In de shop bij onze werkplaats hebben wij vele glas veiligheidsmiddelen op voorraad!

Glas veiligheid bij VAG Glas

Voor glas veiligheidsproducten voor elke klus bent u bij VAG Glas aan het juiste adres. Heeft u vragen over onze producten of wilt u dit mee bestellen met glasproducten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige experts op het gebied van glas helpen u graag.