Kitten en lijmen

Glaskit

Een goede glaskit is onmisbaar bij het professioneel plaatsen van ruiten. De kit zorgt niet alleen voor een nette afwerking, het dicht ook de ruimtes tussen glaslatten, glas en beglazingsband. Op deze manier kan vocht niet bij de ruit komen en voorkomt u eventuele lekkages. Bij VAG Glas bestelt u eenvoudig glaskit van diverse merken. Naast kit hebben wij vele andere professionele producten zoals glaslatten, gereedschap en steunblokjes glas in ons assortiment. U vindt bij ons alles voor het zetten van glas!

Glas lijm en kit

Met de hoogwaardige glas lijm en kit van VAG Glas kunt u snel en efficiënt glas plaatsen en afwerken. Kit, lijm en andere beglazingsproducten bestelt u gemakkelijk bij onze groothandel. Ook diverse soorten glas zoals zonwerend glas en glas met een mirror coating vindt u bij ons. Wij kunnen vrijwel alles leveren op het gebied van glas. Heeft u vragen over onze glas lijm en kit of wilt u weten of uw favoriete soort leverbaar is? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige glasspecialisten staan u graag te woord.

Glaskit bestellen

Wilt u graag glaskit bestellen? Dat kan bij VAG Glas! U kunt zowel telefonisch als via de mail een bestelling plaatsen. Daarnaast bent u ook van harte welkom in de kleine shop naast onze werkplaats. Hier vindt u diverse producten voor het plaatsen van glas. Zo haalt u in één keer alle benodigde materialen in huis als u uw glaskit gaat bestellen. Wij werken alleen samen met de meest vooraanstaande fabrikanten. Hierdoor bent u verzekerd van een hoge kwaliteit haalt u de juiste producten in huis voor uw glaszetklus!

Glaskit bij VAG Glas

U vindt diverse topmerken glaskit bij VAG Glas, waaronder Soudal, één van Europa’s grootste producenten als het gaat om lijm, voegkitten en PU schuimen. De hoogwaardige producten van dit merk zijn perfect om uw werkzaamheden professioneel mee af te werken. Naast kit van Soudal, vindt u ook glaskit bij VAG Glas van Progold. Net als Soudal is dit een product van hoogwaardige kwaliteit.