Glaslatten en profielen

Glaslatten

Met de hoogwaardige glaslatten van VAG Glas zorgt u er altijd voor dat u het glas vakkundig kunt vastzetten. Onze groothandel biedt een ruim assortiment glaslatten zowel gegrond als blank gelakt. Naast glaslatten kunt u onder andere ook bij ons terecht voor glasgereedschap, spijkers en glastackers.

Glaslatten plaatsen

Het is belangrijk om ruiten op de juiste manier vast te zetten en goed af te werken. U dient hiervoor onder andere glaslatten te plaatsen. Met glaskit wordt de aansluiting tussen de latten en het glas volledig afgedicht. Een goede afwerking van het raam voorkomt lekkage en beschermt de ruit tegen vocht. Om eventuele beweging van het glas te voorkomen, kunt u beglazingsband tussen de ruit en glaslatten plaatsen. Zo weet u zeker dat het raam ook bij harde wind niet gaat klapperen.

Glaslatten maten

VAG Glas is een echte groothandel. Dit betekent dat u bij ons glaslatten in alle maten en profielen kunt bestellen. Welke maat u nodig heeft is volledig afhankelijk van de afmetingen van het raam. Glaslatten kunnen ook gebruikt worden voor deuren en kozijnen met een buitensponning. Heeft u specifieke wensen of eisen als het gaat om glaslatten en maten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige glasexperts helpen u graag het ideale product te vinden.

Glaslatten bestellen

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u uw glaslatten bestellen bij VAG Glas? Geen probleem. Wij hebben een ruime voorraad en kunnen uw bestelling doorgaans snel leveren. Zelfs als u met spoed op maat gesneden glas en latten nodig heeft, kunnen wij u helpen. VAG is hét adres voor al uw glasproducten!

Glaslatten bij VAG Glas

U heeft een ruime keuze in glaslatten bij VAG Glas. Bij ons kunt u zowel via de mail als telefonisch uw bestelling doorgeven. Wij zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. U bent ook van harte welkom in onze werkplaats. Hier snijden of slijpen wij uw glas op maat. Daarnaast beschikken we over een shop met diverse producten om glas te plaatsen. Ongeacht op welke manier u uw glaslatten bij VAG Glas bestelt: u haalt altijd de beste kwaliteit in huis voor uw glaszetklus!