Hardglas

Hardglas

Voor praktisch gebruik is hardglas zeer geschikt. Denk hierbij aan een glazen deur of een douchescherm. Doordat er veel spanning op het glas komt te staan, is het van belang dat het glas extra sterk wordt gemaakt. Gehard glas is vijf keer sterker dan gewoon glas. Als groothandel levert VAG Glas het hardglas aan u als glaszetter of ondernemer. Wij zijn partner van verschillende vooraanstaande merken zoals Pilkington, Semco en Duco.

Hardglas werking

U voorziet uw klanten van extra veiligheid door hardglas toe te passen. Stel dat het glas breekt, dan gebeurt dit niet in scherven maar in korrels. Deze zijn niet scherp en dit verkleint de kans op lichamelijk letsel. Naast hardglas vindt u bij ons ook brandwerend glas. Ook dit glas is bedoeld om de veiligheid te verhogen; het is rook- en vlamdicht. Wilt u graag meer weten over de werking van hardglas? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij staan voor u klaar met uitgebreide informatie.

Hardglas bestellen

Bij VAG Glas kunt u eenvoudig via de mail of telefonisch hardglas bestellen. Wij hebben het glas op voorraad en sturen dit naar een hardingsfabriek. Kom ook eens langs bij onze werkplaats in Groningen, dan kunt u meteen een kijkje nemen in onze shop. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor de installatie van het glas, zoals latten, roosters, lijm, kit en gereedschap. Natuurlijk kunt u dit, naast het hardglas, ook bestellen bij VAG Glas. We zorgen voor een snelle levering!

Hardglas op maat

Bij VAG Glas verzorgen we hardglas voor u op maat. Onze glasauto komt het glas binnen enkele werkdagen bij u afleveren. Heeft u het glas snel nodig en wilt u gebruikmaken van onze spoedlevering? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Naast hardglas leveren wij ook geluidswerend glas dat het geluid reflecteert en absorbeert. Tevens kunt u kiezen voor zonwerend glas dat de zonnewarmte vermindert en toch veel licht doorlaat. Bij VAG Glas krijgt u elk type glas op maat geleverd!