Over ons

VAG Glas is dé glasgroothandel van Noord Nederland. Wij leveren alles wat op vlakglasgebied verkrijgbaar is. Bij ons vindt u een grote voorraad glas- en beglazingsproducten en doordat we werken vanuit onze eigen voorraad, kunnen we een snelle levering garanderen. Ook wanneer u glas in een afwijkende maat nodig heeft is dit geen probleem. Deze snijden wij graag voor u op maat in onze werkplaats in Groningen!

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en worden voortdurend bijgeschoold. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste vaktechnische vaardigheden en kennis. Door onze ervaring en ruime kennis geven wij onze klanten specialistisch advies over glasproducten. Zo helpen wij professionals om uitstekend werk af te leveren.

VAG Glas is een samenwerkingsverband aangegaan met drie andere specialisten en onderdeel van de Olijslager Groep. Hierdoor kunnen we u nóg beter van dienst zijn! Wilt u meer weten over ons? Bel gerust via 050 - 549 06 29. Wij vertellen u graag meer. VAG samen sterk in glas.

Of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier