Screenline

Pilkington ScreenLine

Kies voor zonwering en glas in één met Pilkington ScreenLine®! Dit innovatieve systeem is uitgerust met jaloezieën die tussen het glas bevestigd zitten. De screenlines zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar waarbij sommige tevens kunnen worden toegepast in reeds bestaande kozijnen. Door het innovatieve design kan Pilkington ScreenLine® in heel veel verschillende ruimtes worden toegepast. Van de woonkamer tot in de keuken en slaapkamer, Pilkington ScreenLine® is geschikt voor iedere ruimte! Neem gerust contact met ons op om Pilkington ScreenLine® te bestellen of voor meer informatie over de mogelijkheden!

Pilkington ScreenLine zonwering

Doordat Pilkington ScreenLine® zonwering en glas in één is, kan er naar voorkeur worden bepaald hoeveel zon-, daglicht en warmte er wordt doorgelaten.  Ook kan de mate van privacy eenvoudig worden afgesteld door de jaloezieën aan te draaien. Zo kan de zonwering helemaal op ieders wensen worden afgestemd. Een ander groot voordeel is dat de zonwering niet stoffig kan worden waardoor het niet schoongemaakt hoeft te worden.

Pilkington ScreenLine® bij VAG Glas

U kunt Pilkington ScreenLine® bestellen bij VAG Glas, waarbij u kunt kiezen voor verschillende types en kleuren. Ook voor advies en meer informatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voorzien u graag van passend advies over Pilkington ScreenLine® of over onze andere glasproducten of beglazingsproducten