Service

Gratis bezorging

Wanneer u bij ons glasproducten bestelt, profiteert u van onze gratis bezorging. Meerdere dagen in de week rijden wij onze routes door heel Noord Nederland. Hierdoor kunt u in iedergeval twee keer per week, door ons glas en glasproducten geleverd krijgen. Ook spoedlevering zijn in overleg mogelijk. Voor meer informatie over onze leveringen kunt u contact met ons opnemen.

Glasaanhanger

Wilt u glas bij ons halen maar beschikt u niet over een auto of aanhanger met glasresteel dan kunt u gebruik maken van onze glasaanhanger. Onze gekeurde glasaanhanger heeft twee glasrestelen met daartussen genoeg ruimte voor het vervoeren van bijvoorbeeld een steiger. Het gebruik van de aanhanger is de eerste dag gratis. Om er zeker van te zijn dat de aanhanger beschikbaar is kunt u deze het beste van te voren reserveren. Voor vragen en reserveringen kunt u contact met ons opnemen.

Shop

In onze shop vindt u diverse professionele glastoebehoren zoals latten, roosters, lijm, kit en gereedschap. Ook zijn andere producten verkrijgbaar die u nodig heeft voor de installatie van het glas. Zo hebben wij veiligheidsmiddelen en bouwmachines op voorraad. De shop is dagelijks geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 16:30 uur. 

Advies en inmeten

Glas is er in allerlei soorten en samenstellingen maar wordt helaas nog vaak gezien als bijzaak. Graag denken wij met u en uw opdrachtgevers mee om het juiste type glas voor uw projecten te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan zonwerendglas bij gebouwen die vol in de zon staan, extra helder glas voor showrooms of aan zelfreinigend glas op plaatsen waar de glazenwasser niet kan komen. Naast het geven van advies bieden wij ook de mogelijkheid uw project voor u in te meten.

Montage

Wilt u meer dan advies en hulp bij inmeten? Wij ontzorgen u compleet en organiseren ook de montage. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Gereedschapskeuring

Om zeker te zijn van de juiste werking van uw electrische gereedschap en om de veiligheid van u en uw omgeving te waarborgen kunnen wij uw jaarlijkse materialen en gereedschapskeuring uitvoeren. In overleg plannen wij dit op een voor u zo gunstig mogelijk moment. U kunt uw gereedschap bij ons brengen maar wij kunnen de keuring ook op locatie bij uw bedrijf uitvoeren.