Steun en stel blokjes

Steunblokjes glas

Om ruiten veilig en goed te plaatsen zijn steunblokjes onmisbaar. Deze bestelt u net zoals diverse soorten glas eenvoudig bij groothandel VAG Glas. Wij hebben alles voor de glaszetters, aannemers en andere vakmensen die vaak glas plaatsen. Naast hoge kwaliteit glas vindt u bij ons ook beglazingsproducten zoals glas kit, ventilatieroosters en een beglazingsband. Ons ruime assortiment biedt u alles om uw werkzaamheden snel en professioneel uit te kunnen voeren!

Steunblokjes dubbel glas

De hoogwaardige steunblokjes van VAG Glas helpen u bij het plaatsen van ruiten. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de steunblokjes bij dubbel glas alle glasbladen over de totale dikte ondersteunen. De exacte plaatsing van de blokjes hangt af van de afmetingen van het glas. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de plaatsing of het bestellen van steunblokjes voor dubbel glas. Onze ervaren specialisten op het gebied van glas helpen u graag.

Steunblokjes glas bij VAG Glas

U vindt diverse formaten steunblokjes voor glas bij VAG Glas. Welke afmeting u nodig heeft is afhankelijk van de maat van het glas. Weet u de perfecte afmetingen voor uw blokjes? Dan koopt u eenvoudig uw steunblokjes voor glas bij VAG Glas. Gereedschap en glaslatten kunt u direct mee bestellen. Zo haalt u in één keer alles in huis voor het plaatsen van glas. Wij zorgen voor een snelle levering. VAG Glas: dé glas groothandel van het noorden!