Stopverf

Stopverf

Voor het aanstoppen van ruiten in sponningen kunt u stopverf gebruiken. Dit product kunt u, net zoals vele andere glashulpmiddelen, bestellen bij VAG Glas. Als groothandel kunnen wij diverse gerenommeerde merken leveren.

Stopverf glas

Als u ervoor kiest om stopverf voor glas te gebruiken, dient u er rekening mee te houden dat u de ondergrond vooraf behandelt met een goede grondverf. Een deel van de bestanddelen kan anders in het hout trekken waardoor het product zijn werking verliest. U kunt de stopverf voor glas het beste aanbrengen met een stopverfmes. Beide producten vindt u bij VAG Glas. Wij bieden alles voor glaszetters, aannemers en andere professionals die met ruiten en glas werken op één adres!

Stopverf bestellen

Wilt u hoogwaardige stopverf bestellen? Dan bent u bij VAG Glas aan het juiste adres! Wij kunnen vele kwaliteitsmerken leveren. Al uw beglazingsproducten koopt u eenvoudig bij ons. U kunt de gewenste producten bestellen via de mail, of telefonisch uw order doorgeven. Het is daarnaast ook mogelijk om langs te komen in onze werkplaats. Hier wordt niet alleen glas op maat gesneden, maar hebben wij ook een shop waar u uw stopverf kunt afhalen.

Stopverf bij VAG Glas

U vindt al uw glasproducten en toebehoren zoals stopverf bij VAG Glas. Wij hebben een bijzonder ruim assortiment en kunnen vrijwel alles bieden op het gebied van vlakglas. Onze samenwerking met diverse vooraanstaande fabrikanten zorgt ervoor dat we hoogwaardige producten kunnen aanbieden. Wilt u meer weten over onze groothandel en wat wij u kunnen bieden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige glasspecialisten helpen u graag!