Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

Gebouwen en mensen worden beter beschermd met speciaal hoogwaardig veiligheidsglas. Dit is bij VAG Glas zowel beschikbaar in dubbel- als enkel glas. Er is een onderscheid tussen actief en passief veiligheidsglas. In het eerste geval beschermt het glas tegen inbraak, beschietingen en explosies. Passieve veiligheid is meer van toepassing als het glas breekt. Hierbij is het risico op verwondingen kleiner. Bestel al uw veiligheidsglas bij groothandel VAG Glas. Wij zorgen voor een snelle levering binnen enkele werkdagen! Heeft u het glas sneller nodig? Ook spoedlevering is bij ons mogelijk.

Veiligheidsglas verplicht

Er zijn situaties waarbij veiligheidsglas verplicht is. Denk daarbij bijvoorbeeld aan boven het hoofd liggende beglazing. Het glas moet om die reden aan hoge kwaliteitseisen en strikte veiligheidsregels voldoen. Stel dat het glas breekt, dan valt het niet uiteen in scherpe scherven maar in korrels. Deze zijn niet scherp en voorkomen ernstig lichamelijk letsel. Daarnaast kunt u kiezen voor gelaagd glas met folie. De folie zit tussen twee glasplaten in en zorgt ervoor dat het glas blijft kleven. Wilt u weten in welke situaties veiligheidsglas nog meer verplicht is? Neem gerust contact op met één van onze glasspecialisten!

Veiligheidsglas op maat

Bij VAG Glas kunnen wij wij het veiligheidsglas voor u op maat snijden. U kunt hierbij ter plekke aanwezig zijn of via de mail dan wel telefonisch een bestelling plaatsen. We bezorgen het glas binnen een aantal werkdagen met onze glasauto of u kunt het glas zelf komen ophalen. Neem contact op als u gebruik wilt maken van de spoedlevering. Naast veiligheidsglas kunt u ook kiezen voor geluidswerend glas. Dit type glas is zo vervaardigd dat het geluid reflecteert en absorbeert. Wij vertellen u graag over de mogelijk

Veiligheidsglas bestellen

U kunt bij ons veiligheidsglas bestellen in verschillende diktes. Per situatie verschillen de omstandigheden en de afmetingen waardoor dikker veiligheidsglas nodig kan zijn. Vraag ons naar de eisen. Ook kunt u bij ons terecht voor zonwerend glas dat zonnewarmte reflecteert en toch veel licht doorlaat. Dit glas is onder andere beschikbaar in verschillende tinten wat zorgt voor een stijlvolle gevel. Zowel zonwerend als veiligheidsglas bestellen kunt u bij VAG Glas. Bij ons is alles op vlakglas-gebied beschikbaar!

Veiligheidsglas bij VAG Glas

Heeft u een bedrijf als glaszetter, aannemer of kozijnfabrikant? Bestel al uw veiligheidsglas bij VAG Glas! Kom ook eens langs bij onze werkplaats in Groningen. In het magazijn hebben we een shop waar we alles verkopen wat handig is bij de installatie van glas. Daarbij kunt u denken aan latten, roosters, lijm, kit en gereedschap. Bestel deze praktische accessoires en al uw veiligheidsglas bij VAG Glas. Bij ons vindt u een ruime voorraad!