Zonwerend glas

Zonwerend glas

Als het buiten erg warm is zorgt zonwerend glas voor een aangenaam binnenklimaat. Zonnewarmte wordt verminderd en licht optimaal doorgelaten. Dit is bijvoorbeeld erg geschikt bij een grote gevel, atrium of serre. Bij VAG Glas vindt u zonwerend glas in verschillende gradaties van zonnewarmte en licht doorlaatbaarheid. De verschillende gradaties zorgen voor een blauwe of zilverkleurige tint in het glas en kunnen het gebouw een moderne en esthetische uitstraling geven.

Zonwerend glas werking

In de bovenstaande afbeelding ziet u een overzicht van de zonwerend glas werking. Zonnestraling wordt gereflecteerd, doorgelaten en geabsorbeerd door het glas. Het glas is voorzien van een coating die niet alleen beschermd tegen de zon, maar ook zorgt voor privacy. Het is een soort lichte variant van een gigantische zonnebril. Heeft u verder nog vragen over zonwerend glas en de werking ervan? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij staan voor u klaar met handige informatie.

Zonwerend glas mogelijkheden

Als u kiest voor zonwerend glas in een kantoorgebouw kunt u mogelijk besparen op het stroomverbruik van de klimaatregeling en op zonwerende toepassingen als luxaflex. Ook zonwerend glas is verkrijgbaar als isolaitie glas en als veiligheidsglas. Kiest u toch liever voor gewoon isolatieglas en jaloezieën kijk dan eens bij interieurglas. Hier vindt u Pilkington Sreenline. Dit onnovatieve systeem in uitgerust met een jaloezieof plissé die tussen het isolatieglas bevestigd is. Naast dat het er esthetisch erg mooi uit ziet is het zeer onderhoudsvriendelijk. U hoeft de jaloezien namenlijk niet meer schoon te maken. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Zonwerend glas bestellen

Bij VAG Glas kunt u eenvoudig zonwerend glas bestellen door telefonisch contact met ons op te nemen of via de mail een bestelling door te geven. U vindt bij ons een ruim aanbod glasproducten. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij ons brandwerend glas. Dit glas is niet alleen rookvrij en vlamdicht, het houdt ook de hitte tegen bij een brand. Bij VAG Glas bieden we u de hoogste kwaliteit glas van verschillende vooraanstaande merken, zoals Pilkington, Semco en Duco. Zonwerend glas bestellen doet u daarom bij onze glasgroothandel!